Minden, ami csíp

My food. My spice.

Shan'shi Thai Chilisauce fokhagymával

2013. augusztus 06. 14:01 - SimiTomi

2013-08-04 10.10.34.jpg

Valahogy egyszercsak a hűtőben volt ez a szósz, ha bottal vernek se tudom megmondani, hogy mikor került oda, az biztos, hogy nem Dóritól kaptam ajándékba, de mást nem tudok róla. Mindegy, ott volt, aztán igazából most két nap alatt el is fogyott - de nem azért, mert olyan jó.

Átlagüveg 5/10

Csomagolásilag semmi extra, egész kedves üveg, a címkén egy csomó információ, a képen csirkeszárnyak, tényleg nincs mit mondani róla.

2013-08-03 13.26.01.jpg

Ezt egyáltalán minek? 4/10

Átlagüveghez átlagszósz, ilyet aztán mindenhol kaphatsz, nem kell érte rohanni sehová. Fokhagymás, ami rajta is hagyja nyomát a rendszeren, de nem túlságosan - annál inkább a cukor. Édes mint a méz, ha (nem is olyan) sokat eszel belőle, határozottan gejl érzést kelt, kicsit érződik rajta az ecet, de nem nagyon, nem zavaróan.

Illatra is a fokhagyma dominál, itt már kicsit zavaróbb a dolog, mint az íz esetében, de nem durva, elviselhető. Gyömbér is van benne, de ha nem mondják írják, nem éreztem volna...

2013-08-02 13.32.55.jpg

Talán csíp is egy csöppet - fű 1/10

Nekem kellett hozzá tennem egy kis naga morichot, hogy csípjen valahogy, a címkén a készítők azt mondják, hogy háromból kettes erősségű a csípősségi skálán, de ez olyan messze van az igazságtól, mint a magyar foci az élvonaltól - játszunk, játszunk, de csak nem érünk oda sose.

Ha valami csípősre vágysz, ez ne kerüljön be a csomagba.

A használatba sokminden belefér 7/10

Lehet használni mártogatósnak, lehet salátába, húsok pácolásához vagy húsok mellé, kínai ételekhez kiváló lehet, aki szereti, ha nem nagyon csíp a dolog.

2013-08-04 09.58.53.jpg

Nem lehetett túl drága 5/10

Arra biztos emlékeznék, ha sokat fizettem volna érte...

Na de hol is vettem? 7/10

Valamiért az rémlik, hogy valami Auchan szintű helyen vehettem, s mivel van rajta magyar címke, ennek elég nagy az esélye, mint ahogy annak is, hogy sok helyen beszerezhető a dolog.

Amit a számok mondanak: 4.17

Amit én mondok: Nem, nem, nem és nem. Nem kell, még a gyereknek, a családnak se, csak foglalja a helyet a hűtőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr635444440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása