Minden, ami csíp

My food. My spice.

Pokoli burger, Fald Fel Amerikát!, Szigetszentmiklós

2016. május 27. 11:19 - SimiTomi

Nohát, ezt ugyan már próbáltam, de most egy másik projekt kapcsán megint elmentünk az egységbe, és mivel már nem is emlékeztem, hogy ez van, újult erővel választottam a Pokoli burgert.

Aztán először akkor lepődtem meg, amikor megcsapta az orromat és a torkomat a sercegő-piruló jalapeno illata és az a torkomat kaparó érzés, amiről bármikor tudjuk, hogy chilli van a tűzhelyen!

ffa-place2.jpg

Annyira jó volt látni, érezni a cuccot, hogy később vennem is kellett egy külön adagot belőle. Lilahagymával keverve pirult, kell ennél több?

Aztán jött a burger, otthon, amivel nem volt nagy gond, pokolinak ugyan nem nevezném, de mindenesetre sokkal többet nyújtott, mint a szokásos pokolinak nevezett burgerek. (Egy másik blogon írtam arról, hogy milyen volt en block a cucc, akit érdekel, menjen oda is...)

Jalapeno nagyon sok volt benne, a fotókon látszik. Sajnos azt meg kell értsem, hogy ecetes jalapenót választottak, ha ennyi friss jalapenó került volna bele, az három-négy jalapenót jelentett volna, az meg szerintem megdobná az árat mondjuk 7-800 forinttal, úgy meg nem biztos, hogy bevállalnák az emberek. Friss jalapenót tárolni meg nehézkes lehet, főleg, ha nem pörög ki a készlet, ugye.

Mondjuk egyszer kipróbálnám friss jalapenóval, mi baj lehet belőle?

A lényeg, hogy ugyan nem marja szét a számat, de kellemesen erős, jóval erősebb, mint az agyonreklámozott Angriest Whopper, ami ugye nem is olyan angry.

Szóval egy kóstolót bőven megér, mert egyébként a burger is jobbak közül való, bár van néhány olyan rész, amin még lehetne javítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr48751276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása