Minden, ami csíp

My food. My spice.

Hermelin újabb változatban

2011. május 06. 13:57 - SimiTomi

A tegnapi (csütörtök) bringázás annyira jól sikerült, hogy mire hazaértem, teljesen összefagytam. Jó választás volt a rövidnadrág-rövidujjú póló kombó, az biztos. De ennek örömére, hogy fölmelegítsem magam kissé, gondoltam készítek még egy adag hermelint.

Szerencsére akadt még otthon egy kis camembert, illetve szereztem fetát is, biztos, ami biztos. Az eljárás ugyanaz, a végeredmény egy fokkal jobb, de mindenképpen erősebb!

Ez lett tehát a vége, s innen indult újfent az egész.

A fűszerek ugyanazok, mint a múltkor:

  • borókabogyó
  • rozmaring
  • kakukkfű

Gyakorlatilag az alapanyagok is:

  • lilahagyma
  • vöröshagyma
  • fokhagyma

Ami változott, az egyrészt a sajt, mert most egy üveg camembert, egy üveg feta készült, illetve a chilli mennyisége és fajtája.

  • sárga habanero
  • piros habanero
  • rawit

Most rövidebb ideig fog szobahőmérsékleten tartózkodni a két üveg, és legalább egy hetet fognak állni, hogy igazán összeérjenek a dolgok ott bent.

Aztán meg úgyis meglátjuk, ugye.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr482882217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.