Minden, ami csíp

My food. My spice.

A (kissé) elfeledett osztag

2011. március 10. 19:49 - SimiTomi

A nagy magrendelésben és csíráztatásban és mindenfélékben kissé elmaradtam a már kifejlett paprikákkal. Pedig azért fejlődnek ők is, elég rendesen.

Szerencsére a két ablak, ahol elhelyeztem őket (hálószoba és Luca szoba) szinte egész nap naposak. Luca szobája még inkább, mert a másiknál van egy kis beszögellés, ami takar - ez mondjuk meg is látszik a tövek fejlettségén. Mindenesetre a múltkor is akkor volt egy nagyobb fejlődés, amikor négy-öt napig napsütés volt, s most is ez történt. A héten sütött rájuk a nap, erre az egyik szinte durván virágba borult.

Egész komoly mennyiségű virág jelent meg. Hirtelen.

A hálószobában lévők persze nem ennyire produkálják magukat, de sebaj, lesz még ott is napfény rendesen. S még az is lehet, hogy Lucától kibérlem az ablakpárkányát...

Aztán még az is lehet, hogy egy-két paprika is születik a tavalyi magból...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr972728936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása