Minden, ami csíp

My food. My spice.

Már megint ugyanaz a hiba...

2014. március 15. 15:48 - SimiTomi

bigmac02.jpg

Sokszor megfogadtam már, hogy nem megyek többet McDonald's-ba, de azért úgy évente egyszer valahogy mindig betévedek. Most éppen az győzött meg, hogy a Big Mac csak 500 forint, és ha még a Burger Blog is azt írja, hogy ennyiért már megéri, akkor meg lehet próbálni.

bigmac03.jpg

Meg is próbáltam, jól meg is jártam. Nem tudom, hogy alapáron minek kellene egy Big Mac-ben lennie, de gondolom, hogy nem ennyinek. Azzal nincs semmi bajom, hogy nem úgy néz ki, mint a fényképeken, elfogadom, ez egy ilyen műfaj.

bigmac04.jpg

De hogy a húson kívül semmi más ne legyen benne, az azért már sok nekem.

Mindegy, megettem, nem laktam jól vele, legalább tudtam enni egy Naga Morichot hozzá, ami akkor igen jó ötletnek tűnt, a következő néhány órában a gyomrom szerint nem annyira, este hét körül meg már egyáltalán nem - egy izgalmasabb fél órát kellett a fürdőszobában töltenem, nem fürdéssel, nyilván.

bigmac05.jpg

Mondjuk annyi szerencse volt a dologban, hogy nem akkor jött a para, amikor a kölkökkel játszótérre mentünk, ott még jobb buli lehetett volna.

Na, egy év múlva újra jelentkezem a McDonald's-ból valamivel.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr695861676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigPi 2014.03.15. 17:26:28

Azért, ha jól látom van abban uborka és nyomokban még salátát is tartalmaz.:))

A tisztító kúrára meg mindig szükség van.

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2014.03.16. 10:41:37

Már megtanultam, hogy a savanyított chilivel vigyázni kell, mert az elfogyasztás után az égő szájbaverést követően, sokszor ad egy sokkal durvább gyomrost! Valahogy ezt szószként fogyasztva még sosem tapasztaltam. Az égő pofát jobban szeretem, mint a csikaró hasat!

bratya 2014.03.23. 07:40:58

@GaBko: Egyetértek veled. Savanyúságban valóban más hatása van a paprikának. Én szószban megeszem a legerősebbeket is, de savanyúságban elég a cseresznyepaprika. Még az is gyakran megfosat, de rendesen.

SimiTomi 2014.03.26. 14:53:59

@bratya: Nem tudom, hogy van ez, de van az a savanyúság, amihez nem is merek nyúlni, mert mindenképpen bajom lesz.

És a cseresznyepaprika ilyen...

dorset_naga 2014.12.01. 22:38:31

bazzeg... és télleg...
néha a lehelen szoktam venni savanyított jalapenot, ami nem savanyítva egy vicc. viszont így, savanyítva széjjelbassza a gyomrom, hmmm...
a fosás meki után mindig napirenden van. szerencsére pár havonta járok csak oda.
süti beállítások módosítása