Minden, ami csíp

My food. My spice.

Ebéd sajttal töltött csokival

2013. október 09. 13:54 - SimiTomi

csokihabi.jpg

Naná, hogy chocolate habaneróval!

Megint Szaszapapától érkezett egy csomag, aki újfent nekiállt és készített egy közepes üvegnyivel magának, amiből csurrant Szaszának - nekem meg szerencsére leesett egy pár darab a kóstolóként. (Lehetett volna több is, de most csak kóstolót kaptam... Nem panaszkodásképpen, tényleg.)

Mindegy, isten tartsa meg a jó szokását, ennyi a lényeg, illetve csináhatná ezt a dolgot nagyipari méretekben is, mert ha nem lenne olyan a gyomrom, amilyen, akkor egész nap ezt enném.

csokihabi3.jpg

A múltkori is kiváló volt, egyetlen dolog nem volt az igazi, a sajt, ami kicsit lágy volt a töltött habaneróhoz, erre a változatra viszont a sajt is összeszedte magát. Ez a sajt kicsit darabosabb, kevésbé fűszeres, mint az előző, de így nem is olyan könnyen folyik szét.

csokihabi2.jpg

Egyben lehet például darabolni a habaneróval, innen meg már csak egy lépés, hogy ügyesen és egyenletesen szét is lehessen szórni egy-egy csinos szendvicsen.

Nem tudtam ellenállni, ez lett az ebéd, megérte!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr525558601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása