Minden, ami csíp

My food. My spice.

Hazatérés után

2011. március 15. 17:14 - SimiTomi

Hát, nem úsztuk meg azért olyan könnyen, mint gondoltam, de remélhetőleg nem történt semmi komoly baj. Kezdjük a tavalyi versenyzőkkel, akik ugye már pont virágba borultak és kezdtek pörögni. Na, ők kicsit megfonnyadtak, elpilledtek. Leginkább a Luca szobájában található növény szenvedte meg a napfény és a rendszeres locsolás hiányát, most így néz ki.

A másik szoba (a háló) egy kicsivel jobb volt nekik, úgy tűnik, mert ők egész jól túl vannak ezen a néhány napon.

Szóval ők így jártak, remélem, rövidesen magukhoz térnek, most már kapnak rendesen vizet, illetve tápoldatot is.

És akkor az idei versenyzők, akik indulás előtt kezdtek növekedni. Nem panaszkodhatom, itt is megjelent elég sok növényke, szinte minden mag kihajtott - egyedül a Burkina Yellow Habanero az, aminek egy magja sem hajtott ki. Egyetlen egy sem. A Csin-féle thai chilli is jól nekikezdett, szinte mindegyik mag kikelt.

Láthatólag egyébként igyekeztek afelé a kevés kis fény felé, ami érhette őket - ezért ennyire ferdék. Most szépen átkerültek az ablakpárkányra - s ezzel sajnos mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy az elkövetkező napok (hetek) milyen állapotba is hozzák majd a lakás szépen kialakított belső tereit.

Na, a paprikák átveszik az uralmat. Slussz-passz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr502741970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása