Minden, ami csíp

My food. My spice.

Bérelhető földet, kertet keresünk

2013. február 26. 14:00 - SimiTomi

DSC04277.JPG

Kisebbfajta dilemma előtt állunk, nem tudom még, hogy hogy fog megoldódni a helyzet.

A lényeg, hogy van egy lehetőségünk Solton, ahol elvileg van egy nagyobb terület, amit használhatnánk chilitermesztésre. Solt sajnos nincs közel, nagyjából 100 kilométer, viszont ott lenne valaki, aki foglalkozna a növénykékkel - locsolná, figyelné, hogy van-e gond, stb.

Viszont ide nem nagyon tudunk lejárni naponta, de még csak hetente sem biztos.

Másik lehetőség - Újlengyel. Szintén van egy csinosabb méretű földdarab, ide nagyjából 50 kilométert kellene autózni, ami azért már jelentősen barátibb, mint a solti buli, de azért mégsem életem vágya.

Ezek mellett van még Szajla, mint opció - a szüleim sokat segítenek, de nyilván nem lehet őket a végletekig kihasználni. Ráadásul oda sem nagyon tudunk folyton menni, mert bár biztos megyünk látogatóba, de oda-vissza az is 300 kilométer - s főként mikor szüretelni kellene, nem tudunk folyton menni majd.

Szóval a legjobb lenne egyébként valami bérelhető terület Szigetszentmiklóson vagy Lakihegyen, Halásztelken, de egyelőre még nem találtam helyet. Kellene nagyjából 2-300 négyzetméter.

Ha valaki tud esetleg, ne habozzon, szóljon - jutalma nem marad el!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr335105992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bratya 2013.05.31. 21:25:26

Mondanám még opcióként Gyulát is, ahol rengeteg földet lehetne térítésmentesen művelni, de ez még messzebb van sajnos.
süti beállítások módosítása