Minden, ami csíp

My food. My spice.

Szétültetve

2010. december 19. 14:56 - SimiTomi

Na, végre sikerült időt találnom, így újabb lépést tettünk előre a paprikák fejlődése érdekében. Vettem egy adag virágföldet, de nem is kellett, az első adagból maradt annyi, amennyi ennek a háromnak elég lett. Így viszont egy adag föld felkerült most a padlásra - jövőre meg lesz a helye.

A kaspók egyelőre nem a legszebbek, de most úgy gondoltam, nem akarok nagyon sokat költeni, így a Bauhaus kínálatából bevásároltam pár dolgot. Nyáron/tavasszal egyszerűbb dolgom lesz majd, mert csak felviszem a dolgokat a padlásra, ott meg jó idő lesz, napfény is lesz - most viszont kell még harcolni is a helyekért - Feleség nem annyira örül neki gondolom, hogy gyakorlatilag lassan mindenhol paprikák lesznek. Mondjuk még nem hőzöngött...

Mindenesetre a gardróbszobánk párkánya eléggé túl van már terhelve, éppen csak elférnek a dolgok.

És még nincs is itthon minden, ugye...

Viszont ma sikerült beszereznem hurkapálcikát is az Auchanból - így most már pontosan figyelemmel lehet követni, hogy mennyit növekednek a kis huncutok. Ezt gondoltam volna, de első körben azt hittem, csak a kocsiban maradtak - de valószínűleg inkább a gyerek öltöztetésekor maradtak a boltban a padon. Másodjára mikor az Auchanba mentünk, akkor meg fizetéskor szólt a pénztáros, hogy ezen nincs vonalkód. Nem fog ez nekem összejönni... (Ma egy Sparba mentünk, ahol ugyan nem volt hurkapálcika, de volt szép színes szívószál. Egy ideig az is megteszi...)

Mondjuk ahhoz képest semmiképpen sem állunk jól, hogy alapvetően azt terveztük, hogy karácsonyra már a saját terméssel kínozzuk magunkat. Hát, ebből nem nagyon lett semmi, sajnos.

Viszont szerencsére még van a kellőképpen erős szószokból és porokból, így nem lesz gond a töltöttkáposzta csípősségével sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr92525866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása