Nohát, mivel mostanában nem olyan lendülettel fogyasztottam a csípős szószaimat, mint régen, felhalmozódott a szekrényben egy komolyabb adagnyi cucc - gondoltam, épp ideje lehet ennek véget vetni.
Jelenleg már nincs bontatlan öveg/doboz/akármi a rendszerben, tehát előbújhatnak a hátsó sorokban elhelyezett egységek a napfényre. Lesz egy pár mindenféle, és mivel igyekszem rendszerezni a blogot/blogolást is, így lesz majd belőle poszt is, ahogy azt kell.
Ami várható, emlékeim szerint ilyenek lapulnak valahol:
- Jack Daniels BBQ szósz,
- nagyon erős torma chillivel,
- XMACX chilli szósz,
- valami portugál ajándék chilli szósz,
- van egy chilliszósz-válogatás is,
- és nem tudom még, hogy mi.
Na, aztán a tippekből tettek lettek, benéztem és ezt találtam a szekrény mélyén.
Nem tűnt olyan soknak, aztán mikor a dolgok mögé néztem, kiderült, hogy azért van még ott egy-két dolog. Kiterítve így néznek ki.
Na, ezekkel fogok majd elbánni valahogy a következő napokban, hetekben. Nyilván nem lesz mindegyik erős, sőt, ahogy elnézem, ezek nagy része a gyengébb kategória lesz, de mindegy, lesz mivel elütnöm az időmet, gondolom...
A vége tehát itt állt meg valahol:
- Jack Daniels BBQ szósz,
- nagyon erős torma chillivel,
- XMACX chilli szósz,
- valami portugál ajándék chilli szósz,
- van egy chilliszósz-válogatás is,
- Hot Headz Naga
- kézműves chilli szósz Szekszárdról (a borfesztiválon vettem)
- torma fokhagymával
- Encona BBQ szósz
- Dr. Pepper BBQ szósz
- medvehagymás dijoni mustár (kézműves, Parádon vettem)
- Édes Csípés Chilli szósz (Mammutban vettem)
- citromos habanero por (Mexikóból).
Na, hajrá.