Minden, ami csíp

My food. My spice.

Paprikák teljes létszámban

2010. december 26. 19:31 - SimiTomi

Bár nyilván nem ma (12.26.), hanem pénteken (12.24.), de ideért hozzánk az összes növésben lévő paprika. Ebből kifolyólag viszont elkezdtem elfoglalni a hálószobai ablakpárkányt is.

S ezzel ideért az a csomag is, ami egy kicsit jobban lett felcimkézve, mint az előző, így ez esetben tudjuk, hogy milyen magok is éledeznek a balkonládában:

  • 2 db Spagna
  • 1 db Naga Morich
  • 1 db Naga Jolokia (s ebből az is látszik, hogy gyakorlatilag a Naga-kból is kettő van, hiszen e kettő ugyanaz, csak hol így, hol úgy emlegetik)
  • 1 db Numex Suave Red

Ööö, első ránézésra az látszik, hogy nem annyira fejlettek szegények, pedig azért telepítettük át őket egy új helyszínre, hogy ott majd több napfényt kapnak. Ami igaz is volt egyébként, biztos, hogy többet nap érte őket - talán csak az a baj, hogy ez nem látszik.

Szépek a levelek, de ennél több jót/szépet egyelőre nem tudok elmondani róluk. Mindenesetre most kaptak tápoldatot, remélhetőleg az lendít majd rajtuk egy keveset.

Illetve hát úgy látszik, nem kerülhetem el ebben az esetben sem a mielőbbi szétültetést... Sebaj, végül is már holnap nyit a Bauhaus is. Még egy pár csinos barna kaspó sosem árt a lakásban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr762540441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása