Minden, ami csíp

My food. My spice.

Chilli a házban, 2011

2011. február 09. 21:22 - SimiTomi

Február van, annak is a közepe lassan, így nincs mit tenni, neki kell vágni az előkészületeknek. Alapvetően nagyon izgulok most, igazán nagyon várom az előkészületeket és a felkészülést. Holnap hazahozom a megmaradt magokat, s kiszórom őket, indulhat a csíráztatás. Előtte azonban még be kell(ett) szerezni néhány dolgot:

  • csíráztatók
  • tápoldat
  • megfelelő föld a magoknak
  • cimkék
  • magok

Egyelőre ennyi jut eszembe - viszont jó hír, hogy a nagy része már itt is van a lakásban. Íme a csíráztatók:

És bennük a tőzegpoharak, amikbe majd a kis magok kerülnek:

És itt a szaporítóföld is:

Dórit már felkészítettem, hogy rövidesen bekerülnek a hálószoba párkányára, ahonnan majd kikerülnek a jelenleg növekvő paprikák. Hogy hová kerülnek, az még kérdéses, egyelőe sajnos a padlástér még nem elég meleg nekik...

Holnap rendelünk még magokat, bár abból egyébként elég jól el vagyunk látva. Viszont lesz közte olyan is, ami nem túl erős, csak próbaképpen. Ha meleg lesz a padláson, akkor oda felkerül majd mindenki, ott lesz fény is, páratartalom is.

Ollé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr942650215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása