A tegnapi (csütörtök) bringázás annyira jól sikerült, hogy mire hazaértem, teljesen összefagytam. Jó választás volt a rövidnadrág-rövidujjú póló kombó, az biztos. De ennek örömére, hogy fölmelegítsem magam kissé, gondoltam készítek még egy adag hermelint.
Szerencsére akadt még otthon egy kis camembert, illetve szereztem fetát is, biztos, ami biztos. Az eljárás ugyanaz, a végeredmény egy fokkal jobb, de mindenképpen erősebb!
Ez lett tehát a vége, s innen indult újfent az egész.
A fűszerek ugyanazok, mint a múltkor:
- borókabogyó
- rozmaring
- kakukkfű
Gyakorlatilag az alapanyagok is:
- lilahagyma
- vöröshagyma
- fokhagyma
Ami változott, az egyrészt a sajt, mert most egy üveg camembert, egy üveg feta készült, illetve a chilli mennyisége és fajtája.
- sárga habanero
- piros habanero
- rawit
Most rövidebb ideig fog szobahőmérsékleten tartózkodni a két üveg, és legalább egy hetet fognak állni, hogy igazán összeérjenek a dolgok ott bent.
Aztán meg úgyis meglátjuk, ugye.