Minden, ami csíp

My food. My spice.

Eljött volna az idő?

2011. február 07. 17:41 - SimiTomi

Vasárnap este Sünénél néztem a XLV. Super Bowlt, s akkor kiderült, hogy ő bizony már elkezdte csíráztatni a magokat - sőt, igazából már korábban kellett volna.

A mellette álló üveg mondjuk a döntő végére kiürült, mert hát elég sok touchdown volt, olyankor meg inni kellett. (Egyébként szép volt, Packers!)

Amire felhívnám a figyelmet, az a felirat a doboz oldalán - különösen az egyik, ami szerint a doboz azon felében "Simi Chilli" növekszik. A Simi Chilli onnan nevezetes, hogy édesanyámék kertjében növekedett és valami brutálisra sikerült. Chillinek mondjuk nem chilli, hanem a klasszik macskapöcse, de sebaj, Süne és a haverjaim így nevezték el.

Mindenestre az első szüret ebből olyan keményre sikeredett, hogy én alig tudtam belőle egyet-kettőt megenni. Süne volt az a legény, aki még az albérletben a Teve utcában egyszer megevett belőle nem keveset csak úgy magában - mi meg azt hittük, hogy mentőt kell hívni hozzá, annyira rosszul nézett ki, izzadt, alig kapott levegőt, vörösödött, meg minden. Kicsit aggódtam, ehhehhe, de túlélte.

Nos, most újra ültet belőle ő is, illetve ha minden igaz, Anyukám is Szajlán. Viszont így rájöttem, hogy itt az idő a következő adag csíráztatásra és növesztésre, így mehetek is kertészeti szakáruházba, hogy beszerezzem a szükséges dolgokat. Minél hamarabb, ráadásul. Azt nem tudom, hogy rendelés lesz-e ebből, mindenesetre még elég sok magunk van, gyakorlatilag a háromnegyede megvan az előző rendelésnek, ráadásul tettem félre paprikákból is magokat.

A lényeg, hogy jöhet a következő etap, ugye. Most már tanulva a hibákból egészen pontosan fogom felcimkézni a jelölteket, műanyag lapocskákat is keresek hozzá, hogy nehogy véletlenül elbukjon valahol az ügy. És most már rendesen fogom közvetíteni az eseményeket is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr292644815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása