Minden, ami csíp

My food. My spice.

Karfiol, répa, csípőspaprika

2011. augusztus 22. 11:36 - SimiTomi

Ollé, erre már nagyon régen vágytam, s igazából nem is tudom, miért is nem csináltam még meg. Pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy Anyukám főztjét telepakolom csípőspaprikával, és már kész is.

Eddig mondjuk voltak gondjaim a tartósítószerrel, de remélhetőleg ez most megoldódott.

A lényeg, hogy volt egy csomó szárított és felfűzött csípőspaprikám, amivel nem tudok nagyon mit kezdeni, tekintve, hogy por és szósz formájában van otthon vagy negyvenféle mindenféle csípős dolog, na, pont ez a füzér paprika már nem nagyon hiányzott. Viszont az ilyen savanyúságba kiváló lehet - remélem, így is lesz majd.

A kis üveg tartalma, ami a sötétség miatt nem látszik:

- Csincsin féle thai chilli, hagyma, karfiol, sárgarépa, fokhagyma

A két nagyobb üveg gyakorlatilag ugyanazokat a zöldségeket tartalmazza, viszont az egyikbe nem tettem erőspaprikát, hogy Dóri is ehessen végre valamiből, amit csinálok...

Kapott még mindegyik egy kis feketeborsot, egészet, illetve egy üvegbe öntöttem kis mustármagot is.

Néhány hét és jöhet a teszt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipospaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr613170671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása